2010. március 30., kedd

Óratípusok

Gerincjóga

A Gerincjóga órákon nagy hangsúly van a testtudat fejlesztésén, a helyes légzés elsajátításán, és a relaxációra való képesség javításán. Ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánljuk, mivel alaposan átmozgatja az egész testet, erősíti a mélyizmokat, továbbá lazítja, majd megnyújtja a feszültségtől merev izmokat. Ezek hatására kellemes közérzetet, könnyűséget tapasztal a jógázó az óra után.

Tartja: Lilla (+36-20-8000-619)

Stresszoldó jóga

A Stresszoldó jóga célja az izmok, ízületek nyújtását, lazítását szolgáló egyszerű gyakorlatok, feszültségoldást segítő légzések elsajátítása. A test szisztematikus ellazításával az egész elme is ellazul, így jön létre egy teljesen relaxált állapot, a tökéletes pihenés. A gyakorlást záró hosszú, mély relaxáció órányi pihentető alvással is felérhet.

Tartja: Ágota (+36-30-52-94-695)

Chillax jóga

Chillout- kikapcsolódás, lassúság, nyugalom. Relaxáció- testi-lelki-szellemi ellazulás. A Chillax jóga egy olyan felépített rendszer, mely ötvözi a jógában ismert egyszerű ízületi átmozgatásokat, a légzéstudatosítást, relaxációt, valamint egy kifejezetten az ellazulást és nyugodt állapotot létrehozó légző-gyakorlat sorozatot. Mindezt a nyugati ember élettempójához, igényeihez szabva teszi.

Tartja: Ágota (+36-30-52-94-695)

Jógatánc

Ezeken az órákon gerincjóga és moderntánc elemek ötvözése történik meg, amely során zenére összekötött ászanák gyakorlásával egy dinamikusabb, áramlásszerű mozgást hozunk létre.

Mindazok számára ajánlom, akik a hagyományos jógaórákat túl lassúnak tartják, s még nem tapasztalták meg az "áramlás" érzeteit. A Jógatánc során zenére végzett 4-5 ászana illetve mozdulat dinamikus átvezetése segít abban, hogy belefeledkezzünk a gyakorlásba. A kisebb óraközi relaxációk közben illetve az intenzív gyakorlás utáni hosszabb relaxációban minden erőfeszítés nélkül, önmagától létrejön a csend, és elárasztja egész testünket a belső nyugalom.
Táncos múlt egyáltalán nem szükséges.
Várok minden érdeklődőt sok szeretettel!

Tartja: Lilla (+36-20-8000-619)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése